Islamic Widget

Monday, February 06, 2006

MAKLUMAT HARI KELUARGA

Pertemuan Hari Keluarga berikutnya :

Tarikh : Macam Biasa

Tempat : Rumah Mak Njang
359, KM 14, Jalan Kaki Bukit,
02400 Beseri, Perlis.

Tel : 04 9382302

Masa : Mulai jam 10.00 pagi hingga 6.00 petang.

-----------------------------------------------------

Komen/Cadangan:

Cadangan daripada pertemuan yang lalu.
Dicadangkan warna baju pada pertemuan kali ini akan di seragamkan.
Apa komen semua ?

Kalau setuju apa warna pilihan anda ?

Warna tema:

1. Hijau ( / ) 2. Biru ( ) 3. Pink ( )

* Daripada maklumat yg diterima banyak yang pakat sokong warna hijau... hidup hijau.

5 comments:

HAJI DIN & CO. said...

Minta maklumat yang lebih detail tentang pertemuan kali ini seperti aturcara petemuan sebab pertemuan kali ini di adakan pada sebelah pagi sampai petang. Boleh kami buat persiapan yang lebih rapi.

asiahramli said...

erm...3 colour tu je ker bleh pilih... PINK lah

abu amin said...

nie colour .... masing masing punyer family la baru meriah.... kan kita berbilang bangsa....ciong sam ada...kain sari ada...jubah ada ...macam macam ada....baru cantik menarik menarik kena debom...hahahahaha

abu amin said...

Assalamualaikum..........

Tahniah kepada pasangan Norhayati & Ustaz Jamil diatas kemurahanNya telah mengurniakan zuriat mereka yang ke dua pada tanggal 22 Feb 2006, anak perempuan .... Semoga dimurahkan rezeki dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang berpanjangan kepada keluarga mereka dan anak-anak mereka. Amin

Abu Amin

yanazuri said...

assalamualaikum...
pa habaq semua..pasal baju raya keluarga tu..apa salahnya kita try baju kaler sama tahun ni..baru nampak sepakat membawa berkat. boleh jadi keluarga contoh gitu...nampaknya ada dengar2 dah banyak family yang buat kaler hijau...on je lah kalau camtu sebelum yang lain tak ready lagi bolehlah diwar-warkan.