Islamic Widget

Tuesday, July 06, 2010

Maklumat Ahli Keluarga Hj Din.

Kepada semua sanak saudara , ahli keluarga Hj Din. Sudilah kiranya adik beradik dapat berikan maklumat terkini ahli keluarga yang baru masuk dalam keluarga Hj Din ini. Maklumat yang diperlukan ialah nama ahli baru yang melangsungkan perkahwinan dan juga ahli yang mendapat cahaya mata baru sejak tahun 2007 > 2010. Sertakan nama penuh dan siapa pasangannya. Bagi yang baru mendapat cahaya mata, nyatakan nama dan anak siapa ? Maklumat ini boleh kita kongsi bersama untuk sambutan HARI KELUARGA HJ DIN yang akan datang.
1. Keluarga Wa = (dah update)
2. Keluarga Pak Ngah =
3. Keluarga Pak Lang = (dah update)
4. Keluarga Pak Njang = (dah update)
5. Keluarga Pak Ndak = (dah update)
6. Keluarga Pak Teh =
7. Keluarga Pak Tam = (dah update)
8. Keluarga Pak Cik = (dah update)
9. Keluarga Pak Su Bakar =
10. Keluarga Pak Su Mat = (dah update)

(Untuk pengesahan sila ke lembaran keluarga masing-masiang.)

Kerja sama yang diberikan, bloger ucapkan ribuan terima kasih.

10 comments:

Mohd Fauzan said...

Salam. Bersua kembali di laman blog hj.din. Sebelum ni pojan nak masuk x dpt. x berjumpa URLnye. nah ni baru leh masuk. Rupanya banyak yg dah tertinggai. Terima kasih pada owner (abg naim) yg sudi mintak pojan sama2 update blog ni. Insa'allah. So disini pojan nak update skit untuk keluarga Pak Ndak Hassan yang makin bergenuaq.
Emm, berikut adalah penambahan ahli baru dari tahun 2008 :).
2008-Ahmad Zazali
2009-Rashidah (isteri pojan) + Haris (Cahayamata Munirah dan Zali)
2010-Muhammad Aatif (cahayamata pojan & ida)
Jadi bagi tahun 2010, jumlah ahli keluarga pak ndak adalah seramai 20 Org. So family yg lain mcm mn? harap 'berkembang' sentiasa hendaknya :).

Mohd Fauzan said...

Oh ya, lupa nak pesan. Kepada sepupu2 yg dok layan fesbuk (betui ka eja lagu ni hehe) tuh, apa kata mai la jenguk2 sama kat blog ni. hehe, hantaq komen ka. betui dok. baru la meriah. Jgn mara

Pak Ngah Olie said...

Salam semua..Mula2 skali Olie nak ucap trima kasih kat blogger family kita (Abg Naim) sbb menubuhkan dan me'maintain'kan blog ni..sesunggahnya usaha mulia Abg Naim amat kami semua hargai demi nenyuburkan kasih sayang dan kerukunan sesama ahli keluarga kita..uisshhh apo den merepek ni..wakaka..
okeh ni penambahan ahli korga Cik Yah SP bagi 2007-2010..
Nurisya Khyra bt Zamzuri (23.04.07)
Muhammad Hadi Zakwan b Zamzuri (6.10.08)
Siti Nur Syazwani bt Harun (nikah 19.12.10)..
So setakat ni ahli korga Cik Yah adalah seramai 12org.. akan bertambah sikit masa lagi i'allah..wassalam

NaimRamli said...

Terima kasih kepada Pojan dan Oli di atas maklumat yg diberikan. Maklumat kalian telah diupdatekan. lihat lembaran keluarga masing2.Terima kasih.

ummu adam said...

Asmkum wbt..
first sekali tahniah kat team blogger yang dah atifkan semula blog ni..sbg wadah penghubung keluarga besar hjdinnco...baekkk..
ni nak tlg updatekan mklmt ahli keluarga wa timah yg turut begenuaq2lah juga adanya...dan insyaAllah akan bertambah2 lagi..aminn.
2009
imran haziq bin badrulhisham/nuha piut ke2 hj din
2010
irshad haziq bin badrulhisham/nuha
piut ke3 hj din
irfan hilmi bin mohd zafer/najwa(anak ke3 kakchik wa)
sulhi abidin+pasangannya ct tasnim bt mior pi
sulaimi abidin+pasangannya ct razan bt rahim.
dicampur pertambahan tersebut jumlah keseluruhan keluarga wa timah ialah 42 org(termasuk yang telah kembali ke Rahmatullah).

Anonymous said...

Salam..sudah lama menanti blog hj din diaktifkan semula setelah sekian lama sunyi tanpa berita...marilah kita sama-sama memeriahkan blog ini dengan berita2 terkini untuk tatapan dan makluman kita semua.Mak su mewakili semua mak2 penakan meminta semua ahli keluarga supaya selalu melayari blog kita ini dan memberi komen serta memaklumkan sebarang perkembangan untuk tatapan kita semua...selain melayari facebook.
Tapi sedihnya mak su tak ada pertambahan ahli keluarga hanya lima saja...siannyer..jelez tengok adik beradik lain bertambah ahli keluarga tiap tahun...tapi tak pa mak tam pun sama...jgn mare tam...
- Mak Su Ngi

Kakwe said...

Anak Cucu PakLang

1) Huda + Azlin = Ajwad, Awfa, Adra
2) Hamdi + Siti Musalma = Hakeem, Hadif, Hilwa (yg keempat on the way)
3) Salwa + Shaiful Khairy
4) Najmi + Farhana = Nawfal
5) Hana

Kakwe said...

(Untuk pengesahan sila ke lembaran keluarga masing-masiang.)

* mana nak cari "lembaran keluarga" ni?

Pojan said...

salam. kak we buleh cari 'lembaran keluarga' pak lang dekat Link February 2006. terima kasih.

Kakwe said...

TQ Pojan